Ingredienser: potatis, rödbetor, ädelost, ägg, grädde, rapsolja, honung, salt, peppar.
En härlig viltkorv gjord på skogens konung Älgen (produkten är fryst). Ingredienser: Fläskkött & fett från gris (58%), Älgkött (14%), vatten, potatismjöl, salt, druvsocker, kryddor: (svartpeppar, timjan, muskot, cayenne, lökpulver, koriander, ingefära, rosmarin), antioxidationsmedel (E300, E301, E331), konserveringsmedel (E250). Korvskinn av gris.
En vitmögelost. Vitmögelytan ger en mild champinjonliknande smak. Liten syrlighet, krämig men fast. Ungefärlig vikt 400g +/-10%.
Mor Carins supergoda ostkaka! Ostkakan tillverkas för hand utav mjölk från gårdarna i Ölme. Sylten kokar vi med 65% bär och 35% socker. GLUTENFRI Levereras fryst.
En blåmögelost. Den är relativt mjuk, ganska syrlig och lite salt. Blåmöglet ger en ganska pikant smak, särskilt om osten är vällagrad. I en blåmögelost skall möglet kunna växa till även inne i osten, och till det behövs det syre. Därför sticker vi efter saltningen flera hål rakt genom varje ost med en håltagningsmaskin. Sedan läggs osten i det första lagringsutrymmet där den ligger i c:a 4 veckor medan möglet växer till. Därefter läggs osten lite kallare för att mogna färdigt. Allt som allt lagras osten i 3–5 månader innan den går till försäljning. Den kan lagras ytterligare flera månader beroende på hur stark man vill ha den. Ungefärlig vikt 350g +/-10-15%.
Laxpaj som vi tillverkat själva! Gjord på varmrökt lax från Nygårds rökeri, ägg från Ormesta, vetemjöl från Orga Kvarn! Ca 4-6 portioner. Levereras fryst.
ASC-märkt Salamon Salar. Laxen är rökt i vår vedeldade rök och cirkavikten är 500g +-10%.