47 % tomat, socker, fikon, apelsin och pektin.
NÄRINGSVÄRDE / 100g | |
Energi: | 1153 kJ |
271 kcal | |
Fett: | 0,8 g |
varav mättat fett: | 0,1 g |
Kolhydrater: | 64,9 g |
varav sockerarter: | 52 g |
Protein: | 0,5 g |
Salt: | 0,05 g |
En härlig viltkorv gjord på skogens konung Älgen (produkten är fryst). Ingredienser: Fläskkött & fett från gris (58%), Älgkött (14%), vatten, potatismjöl, salt, druvsocker, kryddor: (svartpeppar, timjan, muskot, cayenne, lökpulver, koriander, ingefära, rosmarin), antioxidationsmedel (E300, E301, E331), konserveringsmedel (E250). Korvskinn av gris.
KRAV nötfärs i vaccade paket om ca 0,9 kg/st Vikten kan variera med +-10%
Tomatdressing hantverksmässigt tillverkad i Karintorp av svenska, obesprutade tomater. Smaksatt med ramslök! 250ml
Tomatchutney hantverksmässigt tillverkad i Karintorp av svenska, obesprutade tomater.
Tomatdressing hantverksmässigt tillverkad i Karintorp av svenska, obesprutade tomater. 250ml
Tomatdressing hantverksmässigt tillverkad i Karintorp av svenska, obesprutade tomater. Smaksatt med ramslök! 250ml
Tomatdressing hantverksmässigt tillverkad i Karintorp av svenska, obesprutade tomater. Med lite extra sting! 250ml
Tomatmarmelad hantverksmässigt tillverkad i Karintorp av svenska, obesprutade tomater. Smaksatt med aprikos!
Tomatmarmelad hantverksmässigt tillverkad i Karintorp av svenska, obesprutade tomater. Smaksatt med ingefära!
En ost med låg vattenhalt och relativt lång lagringstid. Osten sätts i press efter ystningen vilket gör att den får en slät, fast yta som känns torr vid beröring. Den är krämig men hyffsat fast med en mild och nötaktig smak, behöver c:a 5 månader på sig. Ungefärlig vikt 850g +/-15%
En blåmögelost. Den är relativt mjuk, ganska syrlig och lite salt. Blåmöglet ger en ganska pikant smak, särskilt om osten är vällagrad. I en blåmögelost skall möglet kunna växa till även inne i osten, och till det behövs det syre. Därför sticker vi efter saltningen flera hål rakt genom varje ost med en håltagningsmaskin. Sedan läggs osten i det första lagringsutrymmet där den ligger i c:a 4 veckor medan möglet växer till. Därefter läggs osten lite kallare för att mogna färdigt. Allt som allt lagras osten i 3–5 månader innan den går till försäljning. Den kan lagras ytterligare flera månader beroende på hur stark man vill ha den. Ungefärlig vikt 350g +/-10-15%.
En vitmögelost. Vitmögelytan ger en mild champinjonliknande smak. Liten syrlighet, krämig men fast. Ungefärlig vikt 400g +/-10%.