Lokalproducerad småskalig kyckling!
"Vi har endast omkring 500 kycklingar på en yta där vi lagligt får ha 1500st dvs gott om utrymme!
Vi gör allt för hand från att föda upp till slakten, det sker för hand och varsamt."
Kycklingarna är mellan 9-13 veckor när dom slaktas. De utfodras 2 gånger om dagen för att minska risk för övergödning.
Falukorv enligt svensk tradition! Levereras fryst. Ingredienser: Gris-och nötkött (63%; 41% gris, 22% nöt), vatten, potatismjöl, fett från gris, koksalt, lökpulver, strösocker, vitpeppar, stabiliseringsmedel (E451), koriander, ingefära, muskot, paprikapulver, antioxidationsmedel (E300), konserveringsmedel (E250).
2-Pack 150g högrevsburgare från Robertssons Chark! 100% nötkött.
Med en naturlig nötdoft och en vacker guldgul färg är denna gourmetolja en utsökt ingrediens i matlagning. Utmärkt till dressing, bakning, stekning och fritering. Innehåll: 100% kallpressad rapsolja.
Vetemjöl är malt av enbart innersta kärnan, grodd och skal är bortsiktat. Lämpar sig bäst till all typer av bakning.
ASC-märkt Salamon Salar. Laxen är rökt i vår vedeldade rök och cirkavikten är 250g +-10%.