Lokalproducerad småskalig kyckling!
"Vi har endast omkring 500 kycklingar på en yta där vi lagligt får ha 1500st dvs gott om utrymme!
Vi gör allt för hand från att föda upp till slakten, det sker för hand och varsamt."
Kycklingarna är mellan 9-13 veckor när dom slaktas. De utfodras 2 gånger om dagen för att minska risk för övergödning.
Ingredienser: Havre* som skalats,ångpreparerats och pressats till flingor *Krav-ekologisk ingrediens odlad i Sverige Havren är odlad av familjen Pettersson på Törsjö som ligger mitt på Närkeslätten. Havre är en fantastisk gröda som går att använda till mycket och dessutom är riktigt nyttig!
ASC-märkt Salamon Salar. Laxen är rökt i vår vedeldade rök och cirkavikten är 250g +-10%.
Hjälmargösen, en utsökt svensk fisk och från ett av världens första certifierade hållbara insjöfiske. Lika enkel som god att tillaga. Vikten kan variera med +/-10%. Varan levereras färsk eller fryst beroende på leverans till butik. Vi fryser gösen efter tre dagar och då är hållbarheten ca sex månader.