Receptet till Kronans Cederpepparkakor kom på 1920-talet ner till norra Hälsinglands från Dingersjö värdshus i Njurunda. Värdshuset är ett av Europas äldsta skjutsställen och grundades redan 1648. Tillverkningen är fortfarande hantverksmässig enligt gammal tradition. Den unika smaken i kombination med en lite kraftigare kaka har gjort att den idag efterfrågas både inom och utom Sveriges gränser. Den har flerfaldigt utsetts till Sveriges godaste pepparkaka och vi förstår verkligen varför! Nu helt utan palmolja.
Innehåll: Vetemjöl, socker, smör, ägg, bakpulver, salt , äpplen. (Innehåller vetegluten)
Innehåll: Vetemjöl, socker, smör, ägg, bakpulver, salt , blåbär. (Innehåller vetegluten)
Innehåll: Vetemjöl, socker, smör, ägg, bakpulver, salt , hallon. (Innehåller vetegluten)
Grännaknäcke är ett supergott och krispigt knäckebröd som bakas i Gränna. Brödet är Grännaknäckes kronjuvel och bakas för hand med fina råvaror och mycket kärlek. Gott som det är, men knäckebrödet gör sig väldigt bra som avokadomacka eller som tillbehör när det vankas ostbricka. Ett måste tillsammans med en lagrad hårdost och fikonmarmelad!
Originalet från Skedvi Bröd - ett tunt, knaprigt och ljusgräddat knäckebröd som tillverkas efter ett gammalt beprövat recept. Brödet tillverkas för hand och gräddas varsamt i vedeldade ugnar med knastertorr ved från barrträd. 470g
Rakt ifrån tunnbrödsbageriet i Västerås kommer här ett krispigt och gott tunnbröd! Receptet har tagits fram med hjälp av tunnbrödsentusiaster runt om i hela Norrland. I det här tunnbrödet möter tradition innovation. Fantastiskt gott!