47 % tomat, socker, aprikos, citron och pektin.
NÄRINGSVÄRDE / 100g | |
Energi: | 1153 kJ |
271 kcal | |
Fett: | 0,8 g |
varav mättat fett: | 0,1 g |
Kolhydrater: | 64,9 g |
varav sockerarter: | 52 g |
Protein: | 0,5 g |
Salt: | 0,05 g |
2-Pack högrevsburgare malda i fiberriktningen (produkten är fryst). Ingredienser: Nötkött (99%), salt, svartpeppar. Köttmängd 99%
Falukorv enligt svensk tradition! Levereras fryst. Ingredienser: Gris-och nötkött (63%; 41% gris, 22% nöt), vatten, potatismjöl, fett från gris, koksalt, lökpulver, strösocker, vitpeppar, stabiliseringsmedel (E451), koriander, ingefära, muskot, paprikapulver, antioxidationsmedel (E300), konserveringsmedel (E250).
Mor Carins supergoda ostkaka! Ostkakan tillverkas för hand utav mjölk från gårdarna i Ölme. Sylten kokar vi med 65% bär och 35% socker. GLUTENFRI Levereras fryst.
Tomatchutney hantverksmässigt tillverkad i Karintorp av svenska, obesprutade tomater.
Tomatdressing hantverksmässigt tillverkad i Karintorp av svenska, obesprutade tomater. 250ml
Tomatdressing hantverksmässigt tillverkad i Karintorp av svenska, obesprutade tomater. Smaksatt med ramslök! 250ml
Tomatdressing hantverksmässigt tillverkad i Karintorp av svenska, obesprutade tomater. Med lite extra sting! 250ml
Tomatmarmelad hantverksmässigt tillverkad i Karintorp av svenska, obesprutade tomater. Smaksatt med fikon!
Tomatmarmelad hantverksmässigt tillverkad i Karintorp av svenska, obesprutade tomater. Smaksatt med ingefära!
En ost med låg vattenhalt och relativt lång lagringstid. Osten sätts i press efter ystningen vilket gör att den får en slät, fast yta som känns torr vid beröring. Den är krämig men hyffsat fast med en mild och nötaktig smak, behöver c:a 5 månader på sig. Ungefärlig vikt 850g +/-15%
En blåmögelost. Den är relativt mjuk, ganska syrlig och lite salt. Blåmöglet ger en ganska pikant smak, särskilt om osten är vällagrad. I en blåmögelost skall möglet kunna växa till även inne i osten, och till det behövs det syre. Därför sticker vi efter saltningen flera hål rakt genom varje ost med en håltagningsmaskin. Sedan läggs osten i det första lagringsutrymmet där den ligger i c:a 4 veckor medan möglet växer till. Därefter läggs osten lite kallare för att mogna färdigt. Allt som allt lagras osten i 3–5 månader innan den går till försäljning. Den kan lagras ytterligare flera månader beroende på hur stark man vill ha den. Ungefärlig vikt 350g +/-10-15%.
En vitmögelost. Vitmögelytan ger en mild champinjonliknande smak. Liten syrlighet, krämig men fast. Ungefärlig vikt 400g +/-10%.