Skinnfri rak grillkorv. Levereras fryst. Ingredienser: Gris-och nötkött (54%; 45% gris, 9% nöt), vatten, grishjärta, mjölkpulver, potatismjöl, koksalt, strösocker, lökpulver, vitpeppar, stabiliseringsmedel (E451), koriander, ingefära, muskot, paprikapulver, antioxidationsmedel (E300), jästextrakt, maltodextrin, libbsticka, konserveringsmedel (E250).
Surdegspasta av svenskt vete. Varför srudegspasta då? -Gott i magen och munnen -Lokal och småskalig ekologisk produktion -Inget extra gluten, inga tillsatser
Vi på Törsjöväxt är stolta över att erbjuda en ny, spännande produkt – Havreris. Vårt Havreris är ett ekologiskt och hållbart alternativ till vanligt ris, med en mild och nötig smak och en proteinhalt på 14%. Det odlas med stor omsorg på vår familjegård på Närkeslätten, enligt KRAV-krav och riktlinjer för ekologisk odling. Efter bara 15 minuters kokning är det klart att servera.
Laxpaj som vi tillverkat själva! Gjord på varmrökt lax från Nygårds rökeri, ägg från Ormesta, vetemjöl från Orga Kvarn! Ca 4-6 portioner. Levereras fryst.
Ädelost-och rödbetspaj (honungsmarinerade rödbetor) med pajskal av smashad potatis! Potatisen kommer från Stora Mellösa Potatis, rödbetorna från Källsprång, ädelosten från Jürss, honungen från Magnus i Lännäs, rapsoljan från Julita och äggen från Ormesta! Så med andra ord en lokal paj!
ASC-märkt Salamon Salar. Laxen är rökt i vår vedeldade rök och cirkavikten är 250g +-10%.